Uddannelseslæger

 

UDDANNERLSESLÆGER I NORS LÆGEHUS

Vi mener, at lægeuddannelse i Nors foregår på højt niveau, og det er vores erfaring, at de nye læger er vidende og engagerede. Vi vil gerne medvirke til at dygtiggøre og “forme” de yngre læger, og desuden er deres input ofte fornyende og inspirerende.

Derfor deltager vi i videreuddannelsen af yngre læger, og du vil i perioder kunne møde en sådan som ekstra læge her i klinikken. De yngre læger arbejder under konstant supervision af de faste læger.

I øjeblikket har vi

Læge Daniel Aastrup starter i klinikken 01/11/2020 i 6 måneder i KBU stilling (klinisk basisuddannelse inden specialevalg).

 

Læge Morten Falshøj Pedersen
er under uddannelse til almen praktiserende læge og kan træffes i klinikken 1 dag i måneden. Han kommer tilbage til klinikken på fuldtid i 6 måneder i sin næstsidste uddannelses fase 01.05.2121.
Læge Sine Kratholm Lauridsen
har orlov fra 01.04.2020 i 2 år.

Herefter vil Sine vende tilbage til sygehuset og klinikken i såkaldt fase 2  stilling i 2023.

 

Lægestuderende i Nors lægehus

Lægeklinikken er  med til at uddanne kommende læger på Aalborg Universitet og vi har derfor jævnligt besøg af medicinstuderende.

Du som patienten bliver spurgt om tilladelse til ,  at medicinstuderende kan være med til din konsultation. Vi håber på din forståelse for vigtigheden i at uddanne kommende læger.